Vi opkøber din bil med et smil så det smitter

Bil sæsonen nærmer sig og med den følger en masse gode tilbud på biler af nyere model. Skal du også i en fart komme af med din gamle eller brugte bil til fordel for en nyere er det måske os du skal snakke med. Vi er i stand til hurtigt og oprigtigt at vurdere din bils værdi og kan tilbyde en gnidningsfri og hurtig afklaring af gennemgang og endelig køb. Vi er erfarne indenfor branchen og har faglærte personale til at tage godt om sagerne. Og mest af alt vil vi bare understrege at vi tilstræber os på at gøre oplevelsen personlig og smertefrit – for vi forstår også, at det ikke altid er lige let, at skulle af med sit køretøjet, man længe har haft ved sin side. Da vi også er godt opdaterede på markedet og dets seneste udvikling er vi i stand til at tilbyde noget af det bedst mulige pris på dit køretøj. Så husk på at vælge os til din auto opkøb, så frem du ønsker en enkel, kontrolleret samt sikker service til salget af dit køretøj.


Vi er næppe kræsne, når stykket kommer til biler

Det skal ikke være nogen hemmelighed, vi tager imod langt det meste så vent ikke et stund længere og kontakt os for et uforpligtigende tilbud. For så at sige noget der er nær konkret snak kan vi roligt nævne at vi har interesse i køretøjer som følgende: alle personbiler, varevogne, leasingbiler, tjenestebiler, skrotbiler samt defekte og skadede biler er af interesse. Vores professionelle team af dygtige faglærte indenfor området og med flere års erfaring bag sig vurderer din bil. For at kunne give dig den helt rette pris har vi en interesse i at tjekke op på sådan noget som for eksempel bilens stand. Inde som ude, vi kigger det hele igennem. Alt fra betrækket, til slidte dele og stellet. Vi kontrollerer også diverse funktioner og muligheder bilen har at tilbyde og hvilke af disse der fortsat virker. Denne kategori er hvad der gør netop din bil unik og noget helt særligt. For at få et godt indblik i bilens fortid følger vi også op på køretøjets historie rapport. Heri er det service historikken men også forrige noterede skader, der bliver kigget og evalueret på. Sidst men ikke mindst kan vi skulle tage en prøve køretur i bilen for ikke bare nøjes at se på køretøjet, men også at mærke på det. Vi mærker på hvordan bilen kører, hvordan den præsterer og tjekker selvfølgelig også dens bremser og styring. Alt dette er ikke fordi vi er kræsne, men fordi vi ikke vil snyde nogen for gode penge de har til gode og fordi vi i vores vurdering ønsker at afspejle den reelle værdi mest muligt. Vi bestræber os til en hver tid at udøve professionalisme indenfor auto opkøb.


Ro i dit sind er endnu en ting som vi kan tilbyde

Så læn dig endeligt tilbage foran skærmen, på den anden side af telefon røret eller mød op på vores kontor til en personlig snak omkring netop dit køretøj. Du kan roligt og sikkert udfylde oplysningerne, der kræves til en online vurdering hvis det er det de ønsker og få en uforpligtigende tilbud omkring en eventuel auto opkøb. Vi er etiske forretningsfolk og har styr på papirerne og certifikaterne. Vi har også diverse aftaler der sikrer en glidende behandling af netop jeres såsom mange andres sager. Vi råder dem desuden til ikke at vente alt for længe med salget af jeres køretøj, for netop at undgå værditap på den. Det er i alles bedste interesse og sikrer dem den bedst mulige gevinst også. Auto opkøb tilbydes også til de af jer, der ikke selv har tid til at klargøre, istandsætte og annoncere for jeres brugte bil og ikke har plads til at have den liggende mens den er under salg. Så vi opkøber gerne din brugte bil uanset stand og fungerer som mellemleddet til det aktuelle salg. Her fastlægges en bestemt pris fra start og dermed ved man hvad man kan forvente og får sig ingen grimme overraskelser i det videre forløb. Det skal bemærkes at salgsprisen fastlægges som bilen beses fra den først modtages. Det er først efter opkøbet at bilen klargøres og istandsættes til videresalg og denne istandsættelse har ingen indflydelse på prisen. Den vil ikke kunne øge bilens værdi.


Bil opkøb betaler sig på mange måder

Om end din bil skal købes ind og klargøres til videresalg som den, sælges i dele og dermed medvirke til genbrug og bevaring af miljøet eller om den skal skrottes, så dækkes det hele af auto opkøb, hvorfor det betaler sig at tage kontakt til os. Vi er i stand til at håndtere alle det foroven nævnte og på trods af at vi opererer bredt, går vi ikke på kompromis med kvaliteten eller vores udbudte service til nogen grad overhovedet. Nej, vi har nemlig samtlige tilladelser, certifikater og samarbejde i orden til kvit at bearbejde sager af mange former. Opkøber vi din bil kan vi også arrangere at få den afmeldt på stedet, da vi er autoriserede samarbejdspartnere til dette fra SKATs side. Vi har også miljøgodkendte autoophuggere i huset, der tager sag af de køretøjer, der enten skal sælges i dele eller helt skrottes. De sørger for et professionelt og sikkert arbejdstilgang der sikrer at ingen dele tager skade under afmontering. Ved en skrotning sørger de ydermere for sikker skrotning. Som det er dem bekendt, indeholder køretøjer masseartede giftige kemiske væsker, der ikke må komme i kontakt med miljøet. De dele hvori disse befinder sig fjernes ekstra omhyggeligt og det farlige affald skilles bort efter de anviste regler herfor. Da vores autoophuggere er miljøgodkendte betyder det også, at de af vores kunder, der gør brug af skrotnings ordningen hos os bliver fra SKATs side godkendt til at modtage det vi kalder en skrotpræmie. For at det går i gennem skal de nødvendige papirer og attester selvfølgelig udfyldes efter de anviste regler. Og det sørger vi med glæde for at de bliver.