Bil opkøb er ikke blot privat affære, det er også god forretning

Ønsker du at gøre en god forretning og har du længe forsøgt dig af med dit køretøj, kunne det være at vi kunne friste dig til en god handel, for en god handel er hvad vi kan tilbyde. Vi er interesserede omend du ligger inde med en personbil, varevogn, leasingbil, tjenestebil, skrotbil eller måske endda en skadet eller defekt bil. Det er alt sammen et plus. Ligger du inde med et, kunne det tænkes at du kunne være interesseret i at læse videre for mere af det gode. Det kan noteres, at vi ikke i alle tilfælde er interesseret i hvor godt dit køretøj ser ud, hvor synligt brugsmærkerne er, om der er kommet en bule hist og pist eller hvad kilometertallet viser. For uanset hvad, ja så ligger vi altid inde med et godt tilbud, så slå endelig til mens den er god nok og opsøg os som din foretrukne bil opkøber.


Vi diskriminerer ikke i vores opkøb

Det er ikke noget skrøne, når vi siger at vi ikke diskriminerer i vores opkøb. Vi køber nemlig ind af brede kategorier og har noget af markedets bedste priser at tilbyde. Det er god forretning, der giver mening samt gevinst for alle involverede parter. Et af de helt store årsager til den gode handel vi kan tilbyde skyldes nemlig, at vi har sparet mellemmanden væk. Du behøver nemlig ikke at tage kontakt til en forhandler for så endeligt at finde en privat køber for at sælge dit køretøj sådan ”rigtigt” og være fri for den. Sælg dit køretøj hellere end gerne til os for vi køber den gerne og gør processen sikker, dejligt nemt og overskueligt. Forude for et eventuelt opkøb er det muligt at få køretøjet vurderet af vores professionelle team og få et attraktivt og ikke mindst fair tilbud for den. Tilbuddet er selvfølgelig uforpligtigende og koster Dem intet, så ring eller skriv endelig til os for at høre nærmere. De forpligtiger dem til intet og behøver ikke at købe noget hos os – det er lige omvendt. Vi er særligt attraktive for de der søger at sælge deres køretøj her og nu. For hvorfor skulle man også stå og bøvle med potentielle købere, når man kunne få den ægte vare. Det andet er blot skyld i tidsspilde og spilder du din tid spilder du også penge ud af lommerne da et køretøjs værdi vil falde i takt med dens alder.


Skal du havde solgt din bil på 5 minutter?

Er vi din foretrukne bil opkøber, kan vi vurdere og afgøre at tage din bil ind på blot 5 minutter eller en tid af kortere varighed. Denne særlige evne er noget vi har tilegnet os efter en længere årrækkes gode omgang af erfaring. Udover erfaringen vi besidder er det også grundet være vores certificeringer og særlige tilladelser fra for eksempel SKAT, der gør at vi lyn hurtigt kan afmelde en plade og få registreret køretøjer om. Du kan som kunde hos os derfor være ved et roligt sind samt stole på at sikkerhed er noget af det vi allermest sætter pris på. Kan du eller vi transportere køretøjet til vores værksted kan vi også købe den. Vi kræver blot, at den på den ene eller anden måde kan komme her ud og blive vurderet.


Frem for alt er det din sikkerhed vi kan tilbyde dig

Vi er din sikkerhed for at dit køretøj bliver solgt. Vi er din sikkerhed for at du ikke bliver snydt og vi er din sikkerhed for at du bliver tilfreds, så snart vi har fået slået en handel af. Om end dit køretøj er nyt eller brugt er vi interesserede og sørger for en glidende proces. Det skal ikke komme som nogen overraskelse i tilfældet af, at det opleves at køretøjet er ude af Deres navn og kontanterne ved Deres hånd på selv samme døgn – 24 timer. Vælger man os som bil opkøber, fravælger man at blive snydt og man fravælger samtidig uforudsete uheld. Et scenarie til eksempel kunne være, at køretøjet skulle nå at bryde sammen inden det endelige salg og køber derfor springe sammen. Det kan vi roligt afsløre at vi ikke gør. Kommer køretøjet ud for at udvise nye problemer tager vi dem med i vores vurdering, men det er ikke nødvendigvis ensbetydende med, at vi skulle springe fra en forretningsmulighed. Det tror vi næppe vil forekomme. Tag også i mængde hvad din tid den er værd. Hos os er vi yderst bevidste omkring dette emne. Tid er guld værd, hvorfor det ikke skal kastes ud af vinduet. Mens du på den ene side kunne vælge at bruge timer og dage på at oprette annoncer og reklamer for at fremvise din bil, kunne du bruge minutter på at finde vores side frem, udfylde oplysninger omkring køretøjet og herefter afvente dit uforpligtigende tilbud fra os, din sikre bil opkøber. Denne bestræbes på at være dem i hænde indenfor et døgn. Langt det meste af den tid brugt op på at klargøre annoncer, aftale at fremvise bilen - for så måske at få en opringning eller ingen, da denne engang potentielle kunde enten valgte eller først i sidste øjeblik ikke længere var i stand til at fortsætte en handel med dem, alt dette er unødigt spild af tid. Tid de kan spare. Det er heller ikke meningen at handel med biler skal være træls og besværligt. Det har vi tænkt grundigt igennem og vi er kommet frem til en løsning, der virker attraktivt for langt de fleste. På tværs af de involverede. Det tager blot tre trin og er overstået inden de mærker besked herom. Vi har gjort processen fri for stress og bekymring ved først og fremmest at tilbyde en gratis, hurtig og uforpligtigende tilbud. Vi garanterer også at de ikke forpligtiger dem for at købe noget hos os. Sidst men ikke mindst er en handel med os som jeres foretrukne bil opkøber også vejen frem til et hurtigt samt problemfrit udbetaling.