DET ER PRAKTISK AT OPHUGNING

Vi tager os af alt det praktiske vedrørende betaling af dit skrot præmie for din brugte bil. Vi annullerer din bil med SKAT samt sikre, at køretøjets nummerplader returneres. Vi kræver at se registreringsattesten, før vi kan udbetale præmie skrot.

Vores mål er at gøre det så let og smertefrit som muligt for dig at modtage din skrot præmie. Vi er vant til glade og tilfredse kunder, og du vil sætte pris på at vide, at du handler på en ansvarlig auto ophugning selskab.

Vi køber alle slags biler, uanset tilstand, vi ofte købe biler syne usynlige. Vores erfarne personale kan give dig en pris med det samme i telefonen og kan også håndtere alle de praktiske detaljer med dig.


INDSAMLING AF SKROT BILER

Vi henter naturligvis din brugte bil til tiden. Vi ved af erfaring, hvor vigtigt det er at få bilen plukket fra hvor det passer kunden samt den bekvemmelighed for at få penge i hånden kontanter med det samme. Vi tilbyder auto ophugning tjenester i hele Zealand.

De typer af biler, vi spørge om inkluderer: Personbiler, varebiler, beskadigede biler mv ringe til os eller fylde instant formular til at modtage dine auto ophugning tjenester og citerede pris inden 24 timer.


MILJØ SKROTNING AF CAR

Oftest betaler det sig at skrotte bilen, end at sælge bilen. Alle gældende love og miljøregler naturligvis respekteres af ophugning skrot bil.

Afviklingen af skrot bil og aftapning af alle skadelige væsker udført på en ansvarlig og lovlig korrekt. Gør miljøet og dig selv en tjeneste.


KUNDESERVICE at svare dig

og mere.